top of page
DSC_7110 (2).jpg

Schoten

Gesloten
07:0
0–18:00
07:00–18:00
07:0
0–18:00
07:00–18:0
0
07:00–18:00
07:00–14:00

maandag:
dinsdag:
woensdag:
donderdag:
vrijdag:
zaterdag:
zondag:

T: 03/293.06.80

Paalstraat 7

2900 Schoten

BE0774.755.727

  • Facebook
  • Instagram
DSC_7062 (2).jpg
DSC_7233 (2).jpg

Hallo!

"Zo’n anderhalf jaar geleden kreeg Ben (nu 32 jaar) de kans om zijn Atelier Co-Pains op te starten in Schoten. Dat deed hij in hetzelfde pand, waarin ook de beenhouwerij van zijn broer gevestigd is. Dat Ben en zijn broer op termijn zelfstandige gingen worden, dat stond haast in de sterren geschreven. Hun ouders waren namelijk rasechte ondernemers."

Mijn verhaal

DSC_7119 (2).jpg
DSC_7065 (2).jpg

Goede doel

"Ik twijfelde geen seconde over het goede doel dat ik wou steunen via het Brodie-assortiment, namelijk het dierenopvangcentrum van Schoten. Ik heb een groot hart voor dieren! De organisatie bouwde recent nog een volledig nieuw gebouw. Dat doen ze volledig zonder financiering van de overheid. Het centrum moet het echt hebben van eigen financiering of gunsten, net daarom vind ik dat een nobel doel om te steunen."

DSC_7209 (2).jpg

"De roots van mijn familie liggen in de Kempen, maar door de bloeiende beenhouwerij van mijn ouders, verhuisde ons gezin regelmatig. Daardoor bracht ik de laatste jaren van mijn jeugd door in Brasschaat en Schoten. In die laatste gemeente ben ik blijven hangen. De reden hiervoor? Ik vind het hier super tof, een mooie, nog groene gemeente. Ik ben verknocht aan deze locatie en zie mezelf niet snel verhuizen."

"Ondertussen heb ik mij, als echte Schotenaar, ook ontwikkeld tot bakker. Een vak dat ik met hart en ziel doe. Ik scoor er niet alleen met mijn vriendelijkheid en enthousiasme, maar ook met de casinobroden. Deze vliegen letterlijk van het broodrek. Wij hebben één rek met niets anders dan casino's. Tegen het einde van de dag is dat rek volledig leeg. Aan motivatie en ambitie ontbreekt het mij niet. Het is namelijk mijn grote doel om ervoor te zorgen dat meer jonge mensen opnieuw hun weg vinden naar de bakker."

"Om dit te realiseren, zet ik samen met mijn team sterk in op social media. Bovendien werk ik momenteel een plan uit om ontbijtmanden en bestellingen in de toekomst bij de mensen in de buurt thuis te leveren. Daarnaast werk ik ook regelmatig samen met mijn broer (a.k.a. de buurman/beenhouwer) om feestjes of BBQ's tot in de puntjes af te leveren. Iets extra's voor de klanten doen en dan die waardering krijgen, dat is geweldig."

bottom of page