Broodjes in Schoten

✓ Grote variatie aan producten

✓ Samenwerking met lokale partners

✓ Iedere dag vers gebakken

De lekkerste broodjes in Schoten en omgeving vindt u bij Co-Pains! Wij bieden u alles wat u van een broodje kunt verwachten: een heerlijke smaak, een versheid om u tegen te zeggen en een uitstekende kwaliteit dankzij betrouwbare ingrediënten. Het aanbod aan broodjes gaat van pistolets voor een zondags ontbijt tot sandwiches voor tussendoor en baguettes om op zaterdagochtend van te smullen. Kortom, er zijn meer dan genoeg mogelijkheden bij uw broodjeszaak in Schoten! Het aanbod is té uitgebreid om alle mogelijkheden op te noemen, maar een duidelijk overzicht op enkele van de opties helpt u natuurlijk wel om een keuze te maken. Hieronder leest u meer!

Heeft u vragen of interesse?

Butcher Hanging Beef

Van keizerpistolets tot vers belegde broodjes: alles kan bij uw bakker in Schoten

Als u op zondag van een heerlijk ontbijt wilt genieten, wilt u natuurlijk zelf kunnen kiezen wat u eet. Bij uw broodjeszaak in Schoten vindt u alles: pistolets die u zelf kunt beleggen, heerlijk afgewerkt met maanzaad en andere zaadjes, wit of Waldkorn stokbrood, boterpistolets, tijgerpistolets en nog veel meer. U kunt afzonderlijke broodjes kiezen, maar evengoed een sterbrood met meerdere broodjes, zodat u in een keer voldoende heeft voor het hele gezin. Daarbij behoren ook gewone broden tot het uitgebreide aanbod. Wat dacht u van melkbrood in verschillende formaten, rogge en zuurdesembroden voor een extra gezond ontbijt of een heerlijk suikerbrood met een zoete smaak? Het zijn slechts enkele van de vele mogelijkheden bij uw broodjeszaak regio Schoten!

Eenvoudig en snel uw broodjes in Schoten bestellen

Uw broodjes online bestellen bij onze bakkerij in Schoten is daarbij ook nog eens erg eenvoudig. U kiest de producten die u wilt in de webshop, rekent online af en voor u het weet, kunt u uw bestelling in de bakkerij gaan afhalen. Gemakkelijker kan niet! Wilt u graag meer info over de mogelijkheden en service van onze broodjeszaak in Schoten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via het nummer 03/ 293 06 80.

Butcher with Beef