IJs bestellen in Schoten

✓ Grote variatie aan producten

✓ Samenwerking met lokale partners

✓ Iedere dag vers gebakken

Wil u heerlijk ijs bestellen in Schoten om een warme maaltijd mee af te sluiten of gewoon als tussendoortje in het weekend? Bij bakker Co-Pain geniet u van een breed aanbod aan verschillende smaken, waardoor u hoe dan ook uw gading vindt. Roomijs is een favoriet dessert van veel mensen, dat is zeker. Daarom vindt u bij ons een ruim aanbod aan verschillende smaken ijs!

Heeft u vragen of interesse?

Geybels ijs 250ml.jpg

Verschillende smaken ijs bestellen bij ons in Schoten

Als u ijs wilt bestellen bij onze bakkerij in Schoten, vindt u verschillende smaken binnen het gamma: van chocolade tot mokka, stracciatella, speculoos, vanille en nog veel meer. Naast het standaard aanbod zijn er echter ook vernieuwende varianten verkrijgbaar. Wat dacht u van roomijs met Oreo, appeltaart of Bountysmaak? Het zijn slechts enkele van de vele unieke smaken die u binnen het aanbod van uw bakker vindt, en dat maakt de ervaring van een potje roomijs natuurlijk nog zoveel beter!

Uw favoriete roomijs, snel geleverd in handige verpakkingen

Nog een goede reden om uw roomijs bij Co-Pain in Schoten te bestellen? U kunt altijd rekenen op handige verpakkingen, in de vorm van kleine containers met 250 ml inhoud. Op die manier kunt u uw roomijs gemakkelijk en veilig bewaren, waardoor de smaak nog langer goed blijft. Ook geven de verpakkingen u de mogelijkheid om het roomijs in porties af te meten. Bestel snel uw ijs online, reken af en voor u het weet, krijgt u uw favoriete roomijs thuis geleverd.

Vanille-ijs

Bestel snel uw favoriete smaak

IJs bestellen bij ons in Schoten biedt kortom niets dan voordelen, zowel op het vlak van smaak als gebruiksgemak. Zou u graag wat meer te weten komen over ijs bestellen in Schoten en het online assortiment van Atelier  Co-Pains? Neem dan vrijblijvend contact op met ons via 03/ 293 06 80 voor een antwoord op al uw vragen!