top of page

Geniet van onze mini gebakjes!

Wij zijn verheugd om ons gloednieuwe assortiment van mini gebakjes aan te kondigen! Perfect voor degenen die niet kunnen kiezen, heerlijk om te delen, en ideaal voor bij de koffie. Onze mini gebakjes zijn een fantastische toevoeging aan ons uitgebreide assortiment patisserie. Of je nu een kleine traktatie zoekt voor jezelf of iets speciaals wilt delen met vrienden en familie, onze mini gebakjes zullen zeker in de smaak vallen.


In onze versie met 4 gebakjes vind je een selectie van verfijnde traktaties: Fruittaartje, Javanais, Marsepein gebakje en Chocolade mousse. Voor degenen die een uitgebreidere selectie willen, hebben we een versie met 9 verschillende mini gebakjes: Tartelette framboos, Tartelette citroen, Fruittaartje, Javanais, Marsepein gebakje, Chocolade mousse, Biscuit aardbei, Mergpijpje en Passie mango.


Onze mini gebakjes zijn perfect voor elke gelegenheid, of je nu een klein feestje geeft, een middag met vrienden plant, of gewoon jezelf wilt trakteren op iets bijzonders. De mix van smaken en texturen zorgt ervoor dat er voor iedereen wat wils is. Daarnaast zijn ze een geweldige aanvulling bij een kopje koffie, waardoor elke koffiepauze een beetje extra speciaal wordt.


Kom langs en probeer ons nieuwe assortiment van mini gebakjes. Laat je verrassen door de verschillende smaken en geniet van de verfijnde kwaliteit die je van ons gewend bent. Of je nu kiest voor het assortiment van 4 of 9 gebakjes, we garanderen dat elke hap een genot zal zijn. Smakelijk!


Zin gekregen in dat lekkers? Bestel online!
Comments


bottom of page