top of page

Handige tips voor de feestdagen!

De feestdagen zijn dé tijd om te genieten van lekker eten en gezellig samenzijn. In onze eindejaarfolder vind je niet alleen een uitgebreid assortiment, maar ook handige tips om het meeste uit onze producten te halen. We delen er graag een paar met je!



1. Scherp en warm mes: voor perfecte sneden

Onze bûches verdienen een nette presentatie op tafel. Gebruik daarom altijd een scherp mes dat je even in warm water houdt en na elke snede schoonveegt. Zo krijg je mooie, strakke plakken die je dessert extra elegant maken.

2. Haal je crème au beurre op tijd uit de koelkast

De smaken van onze Crème au Beurre bûches komen het beste tot hun recht als de botercrème zacht is. Haal ze daarom twee uur voor het serveren uit de koeling. Zo geniet je optimaal van deze klassieke traktatie.

3. Frisse broodjes? Even de oven in!

Wil je je broodjes net zo vers en knapperig serveren als in de winkel? Geef ze vlak voor het serveren nog een extra boost: bak ze 2 minuten af in een oven op 200°C. Zo geef je ze die heerlijke, verse bakkerijkwaliteit.

4. Brood bij de kaasplank: een match made in heaven

Een goede kaasplank verdient uitstekend brood, en daar hebben we bij Atelier Co-Pains de perfecte opties voor. Onze noten roggeverdommeke, roggeverdommeke, speltvolkoren blokje en notenbrood zijn heerlijk bij een selectie kazen. De rijke smaken van deze broden maken je kaasplank helemaal af.


5. Bestel makkelijk online: stressvrije feestdagen

Vermijd lange wachtrijen en teleurstellingen: bestel eenvoudig online via onze webshop. Zo ben je zeker van al jouw favoriete lekkernijen en hou je meer tijd over om te genieten van een stressvrije feestdag.


Fijne feestdagen en smakelijk genieten!


Comments


bottom of page