top of page

Moederdag 12 mei

Moederdag staat voor de deur, en wat is een betere manier om de belangrijkste vrouwen in ons leven te vieren dan met een overheerlijke taart? Bij Atelier Co-Pains hebben we speciaal voor deze gelegenheid een exclusief assortiment samengesteld dat zeker in de smaak zal vallen.


Ons Moederdag Assortiment

Dit jaar bieden we twee opties aan om elke moeder te verwennen:


Taart voor Vier: Deze prachtige taart is gemaakt van zachte vanille biscuit, rijkelijk gevuld met een compote van verse aardbeien, en afgewerkt met een luchtige vanillecrème. De topping van rode vruchten maakt het geheel af en zorgt voor een frisse, fruitige smaak.
Taart voor één: Speciaal voor wie liever een kleinere traktatie geniet, hebben we ook een kleinere versie van onze Moederdagtaart. Deze eenpersoonstaart biedt dezelfde heerlijke smaken en verfijnde afwerking, perfect voor een intiem moment.

Beschikbaar op 10, 11 en 12 mei.


Liever een andere smakelijke verrassing voor Moederdag?

Overweeg dan eens een van onze heerlijke ontbijtmanden. Een ontbijtmand is de ideale manier om jouw mama in de bloemetjes te zetten en haar te laten genieten van haar speciale dag. Elk Atelier Co-Pains filiaal biedt geweldige ontbijtmanden aan. Informeer bij jouw lokale winkel naar de mogelijkheden en maak Moederdag dit jaar onvergetelijk met een smaakvolle start!

Benieuwd hoe Bert deze heerlijke taart maakt?


Comments


bottom of page