top of page

Nieuw: Suikerarm assortiment!

Ontdek ons nieuw suikerarm assortiment bij Atelier Co-Pains! Wij zijn enthousiast om een smakelijk alternatief te bieden voor iedereen die minder suiker wil consumeren. Onze suikerarme taartjes en andere lekkernijen zijn perfect voor wie gezond wil genieten zonder compromis op smaak.


Suikerarm fruitvlaaike

Proef de frisheid van ons nieuw suikerarm fruitvlaaike, een heerlijke traktatie die even smakelijk als verantwoord is. Dit vlaaike heeft een luchtige bodem van gistdeeg, gevuld met een rijke laag pudding en een toef slagroom, beide bereid met suikervervangers. Het geheel wordt rijkelijk bedekt met een kleurrijke mix van vers fruit, waardoor het de perfecte keuze is voor een zoete verwennerij zonder de suiker. Geniet zonder schuldgevoel!


Suikerarm frambozenvlaaike en aardbeivlaaike

Ook in ons suikerarme assortiment hebben we iets speciaals voor de frambozen- en aardbeienliefhebbers. Voor het aardbeienvlaaike gebruiken we Hoogstraten aardbeien, bekend om hun kwalitatieve, smakelijke aardbeien. Perfect voor iedereen die zoekt naar een smaakvol alternatief in ons uitgebreide suikerarme assortiment.Suikerarm frambozen mousse

De laatste lekkernij in ons assortiment is de suikerarme frambozen mousse. Deze verfijnde traktatie combineert de frisse smaak van frambozen met een lichte, luchtige textuur, ideaal voor wie geniet van subtiele zoetheid.


Benieuwd naar onze vlaaikes? Bestel online zodat je deze zelf kunt proeven!


Comments


bottom of page