top of page

Op bezoek bij onze copains - Bij Sigrid en Jelle in Zandhoven


Op vrijdag 12 april brachten we een bezoek aan Jelle en Sigrid van Atelier Co-Pains Zandhoven. Het voelt hier echt als thuiskomen omdat iedereen altijd zo hartelijk en met een glimlach wordt ontvangen.


Hun verhaal

Jelle besloot na jarenlang zwoegen en zweten als bouwvakker het roer om te gooien en zijn vrouw Sigrid te volgen in haar grote droom. Samen zetten ze de eerste stappen naar het verwezenlijken van hun visie door een pand in Zandhoven te kopen en daar hun eigen Atelier Co-Pains te beginnen. Met een ongekende dosis enthousiasme en doorzettingsvermogen stortte Jelle zich in de verbouwing van de bakkerij, om ervoor te zorgen dat deze niet alleen functioneel, maar ook

rolstoelvriendelijk werd. Hun reis begon met een duidelijke missie: een warme en gastvrije plek creëren waar mensen zich thuis voelen en waar liefde voor ambachtelijk bakken centraal staat.
Favoriete producten

Jelle en Sigrid hebben een zwak voor de samba-taart en de éclair, twee van hun favoriete lekkernijen. En wanneer je in Zandhoven bent, is er niets beters dan te genieten van een heerlijk kopje koffie, of het nu is terwijl je wacht of voor onderweg. Want wat is er nu beter dan een heerlijk tasje koffie gecombineerd met de lekkernijen van Atelier Co-Pains?Gevulde toonbank

De toonbank is een ware smaakvolle verleiding, altijd rijkelijk gevuld met een assortiment aan lekkernijen. Van verfijnde gebakjes en ambachtelijke chocolade tot de knapperigste koffiekoeken, er is voor ieder wat wils om van te genieten.


Benieuwd naar het volledige assortiment?


Een bezoekje brengen?


Atelier Co-Pains Zandhoven

Liersebaan 32, 2240 ZandhovenComments


bottom of page