top of page

Bezoek Atelier Co-Pains Brecht

Laatst zijn wij bij Atelier Co-Pains in Brecht langs geweest en wat een fantastisch bezoek was dat! Zodra je binnenstapt, ontvangt Brigitte je met de grootste glimlach – je voelt je meteen welkom.


Al zo’n 10 jaar heeft Brigitte haar Atelier Co-Pains in hartje Brecht. Af en toe zie je ook haar zoon en dochter, want die helpen wel eens in de bakkerij. Brigitte haar roots liggen in Nederland, dat verklapt ook een beetje haar leuke accent. Daar genieten haar klanten mee van, want Brigitte tovert het beste van Nederland met plezier in haar winkel.


De winkel ligt vol met heerlijkheden, en alles ziet er even verleidelijk uit. Brigitte's favoriet, de bokkenpoot, is absoluut een aanrader. De combinatie van krokant en romig is gewoon perfect.


Brigitte heeft ook een heerlijk assortiment aan glutenvrije producten geïntroduceerd, zodat iedereen kan genieten van de lekkernijen. Voor wie zeker wil zijn van de beschikbaarheid van deze glutenvrije opties, raden we aan om vooraf online te bestellen.


Atelier Co-Pains in Brecht heeft een broodautomaat die echt super handig is, vooral buiten de openingsuren. Zo kun je altijd vers brood halen, zelfs als de winkel dicht is. Wil je wachten vermijden? Geen probleem! Plaats je bestelling online en pik het gemakkelijk op aan de achterkant van onze winkel. Lekker makkelijk en altijd vers. Er is ook een ruime parking achter de winkel.
In onze winkel in Brecht bieden we een breed assortiment aan belegde broodjes, perfect voor als je snel iets lekkers nodig hebt. Of het nu voor een lunch is of gewoon omdat je onderweg bent, je vindt altijd iets naar je smaak. Gemakkelijk en snel, ideaal voor een drukke dag!


Een jaar geleden verhuisde Brigitte haar winkel naar de Vaartstraat in Brecht. Zin in een bezoekje? Je vindt haar in de Vaartstraat 21, 2960 Brecht. Kom gerust langs!
Comments


bottom of page